onsdag 24. juli 2013

Hvordan man IKKE griller kyllingburger

Så er det også utprøvd. Kyllingburger på grillen. Må påpeke at jeg kun var iakttaker denne gangen og fikk være med på det hele, fra blandingen av kjøttdeig og krydderier, til runde skiver med dette kastet på grillen. Dette er ett innlegg om hvordan man ikke gjør det.

Karene som laget denne smelte sammen egg, kyllingkjøttdeig, hakket løk og salt. Dette ble en eneste suppe, så de helte også oppi ganske mye mel for å få den fastere.


Resultatet ser du her:


 Ser jo ganske lysende ut. Tilbehøret kan ikke påklages.


Men så fort burgeren var lagt på grillen, skjedde det uunngåelige.
Kylling og egg på en glovarm grill er rett og slett ikke 
ment for å hverandre. Det som ikke ble svidd, ble ikke stekt.
Og det som ble stekt lå under risten og brant opp. 





Men ellers? Dette er ikke lenger burgere, men kullbiter
som avgir kyllinglukt. Vi stekte noen vanlige koteletter
istedet etterpå. 



Så sånn går det med kyllingburger på grill. Kan ikke anbefales. Med mindre du er Hellstrøm.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar